Wouter besloot om zich in te schrijven voor de rally van Staden om wedstrijdritme te kunnen opdoen. Het was namelijk al sinds de TAC rally dat hij nog een rally gereden had. Een voetbreuk en de revalidatie nadien lieten dit niet toe. Een rally die hij nog nooit gereden had en trouwens ook de eerste keer met copiloot Brecht Vanden Berghe maakten dat het team iets wat zenuwachtig aan de start kwam donderdagmorgen.

Al bij al slaagde het team erin zich in de top tien te nestelen bij de historic wagens. Op een paar schoonheid foutjes na kenden de mannen de ganse rally geen enkel probleem. Wouter en Brecht konden de rally finishen op een mooie negende plaats bij de historic’s en zijn dus klaar om de strijd aan te binden tijdens de Aarova short rally.

Maar alvorens richting Oudenaarde te trekken zal Wouter nog eerst de nota’s voor zijn rekening nemen aan de zijde van Peter Demeyere tijdens de short rally van Kasterlee.

Wouter en Brecht wensen alle sponsors, supporters, cameramensen als ook de volledige service crew van KB racing te bedanken om dit alles mogelijk te maken.

Tekst: Geert Santens
Foto’s: Jan Pannekoecke