December is de geschenken-maand bij uitstek. Ook wij van PowerSlide kunnen niet achter blijven !

McKlein Photography …. Een fenomeen in de WRC en de Autosportwereld !

McKlein Photography

Niet alleen staat McKlein bekend om het maken van prachtige afbeeldingen, ze vestigden zich ook als uitgevers van hoge kwaliteit. De enorme rally-muurkalender kent nu al zijn 35e jaar en in de laatste 10 jaar hebben ze veel fascinerende boeken gemaakt. Het doel van McKlein Publishing is om het best mogelijke boek te produceren met de nadruk op verbluffende visuele inhoud.

Fotograaf Colin McMaster van het McKlein Agency werd dit jaar nog bekroond met de beste WRC foto 2018.

Het misschien wel bekendste product is de McKlein The Wider View Kalender, elk jaar een verkoopsucces. Ook de Motorsport Classic en de Rally History zijn kaskrakers.

Van deze laatste 2 kaskrakers kunnen wij één exemplaar 2019 wegschenken !!

WAT MOET U DOEN !?

Antwoord per mail op volgende vraag; in 2020 krijgen we waarschijnlijk de terugkeer van de Kenia Safari Rally in het WRC …. In welk jaar werd de laatste Safari-Rally die meetelde voor het WRC georganiseerd en wie won ??

x Schiftingsvraag : hoeveel correcte antwoorden zullen wij ontvangen voor 15 december 2018 middernacht!

x Dus mail het jaartal + naam van de piloot + antwoord op de schiftingsvraag naar info@powerslide-magazine.be MET als onderwerp Win Kalender

Reglement : alle antwoorden die ons bereiken voor 15 december 2018 middernacht met de 3 antwoorden en als onderwerp Win Kalender komen in aanmerking. De winnaar kiest de kalender van zijn voorkeur, de volgende ontvangt de andere kalender. Wij nemen contact op met de winnaars.

Over de auteur

Jo Huyghe
Journalist / Social Media / Watcher WRC, ERC, ...

Reporter, Social Media & WRC-specialist van het PowerSlide Team | RallyFan A.Mikkelsen 🇳🇴 OC.Veiby - G.+C.Munster 🇧🇪 ~ ❤️ WRC + Rally ~ 💙 VW Group ~ Supporter Club Brugge. Supporting Champs 🏁⚽. ❤️ Music, Travelling + E-MTB. "Follow your Dreams ... "

Gerelateerde berichten