Een sabbatjaar

Na een zeer succesvol rallyseizoen 2018, hebben we besloten om mens en mechaniek wat rust te gunnen en een sabbatjaar in te lassen waarin we alles op rijtje hebben gezet.

Echter konden we voor de 6 uren van Kortrijk, onze thuisrally waar ons rallyavontuur 7 jaar geleden begon, geen verstek laten gaan.

De 27e editie van de 6 Uren van Kortrijk was alweer volgeboekt na amper één dag. Andermaal was het een stormloop aan inschrijvingen, een mooi bewijs dat Kortrijkse rally niet aan populariteit moet inleveren, wel in tegendeel. We zijn bijzonder verheugd dat we de zevende deelname op rij kunnen aankondigen. Bij onze vorige deelnames hebben we de eindmeet gehaald. Voor onze 7e deelname gaan we voor niet minder.

Duidelijk zijn we niet het enigste rallyteam die onze thuisrally hoog aanprijst. Het deelnemersveld kleurt dan ook veelzijdig met deelnemers uit alle hoeken van het land, met een aantal grote kleppers en zelf een hele delegatie van uit Engeland op de affiche.

Onze beproefde Golf Gti zal voor de laatste keer te bewonderen zijn op de Kortrijkse KP’s en ter hoogte van het Conservatoriumplein in de servicezone alvorens hij een grondige totaalrestauratie zal ondergaan.

Niet getreurd want volgend rallyseizoen starten we met nieuw materiaal. Meer daarover volgt nog !

Tekst: Philippe Vallaeys
Foto’s: Jan Pannekoecke