Na de cardan breuk in Kasterlee was het terug alle hens aan dek voor de Aarova Shortrally. De wagen werd dan natuurlijk ook terug goed verzorgt door Caine Minne (mica autosport). We wisten dat we met 1 goed resultaat of aankomen genoeg hadden, dus bij de eerste 3 kp’s wat de kat uit de boom gekeken.

Maar zagen dat we pas op een 5 sec. van de eerste plaats stonden dus alles was mogelijk. Het was een 2-strijd, veilig aankomen en een mooie ereplaats of er toch ook vol voor gaan. Keuze was gemaakt ! Aanvallen op de daarop volgende kp’s. 5sec goed gemaakt en nog es 5 sec uitgelopen.

Jammer van op de laatste kp voor Luc Diet dat het zo moest eindigen in de gracht en tijdverlies. Want het was terug een leuke spannende dag. Maar eenmaal dat we dat dit zagen zei ik tegen mijn co geniet er maar van, en toen was het de voet van het gas en naar de meet rijden.

Beter kon het niet winnaar in de klasse 2c en 4de div. 1-2 en 37ste algemeen en ook ik zelf nog es kampioen in onze drukke klasse 2c. Het was een droom die uitkwam, mijn dag was compleet !

Ik draag deze overwinning en titel ook op aan het ganse team van Caine Minne echt respect voor u en jullie werk en natuurlijk aan al mijn sponsors.

En mijn co Jeffrey Lamote zonder hem zou het ook niet vooruit gaan en aan mijn vrouwtje en dochter bedankt voor de steun telkens ! Ook trots dat we voor het 2de jaar op rij de beker in ons kamp hebben bij mica autosport.

Kortom meer dan tevreden van de afgelopen rally’s en mijn team.

Tekst : Stijn Blachard
Foto’s : Jan Pannekoecke