Afgelopen donderdag kwamen de Rallytwins aan de start van de rally van Staden. Met de nodige gezonde stress werkten we de eerste ronde af van 3 KP’s, die voornamelijk aftasten waren en zien hoe de wegen erbij lagen. Bij het terug aankomen in het service zat het gevoel bij co-pilote Kelly niet goed, maar vol vertrouwen gingen we verder naar de 2e ronde.

Vanaf de 2de ronde kwam het vertrouwen groter en groter en kwam pilote Kim in haar drive om bepaalde situaties vlotter aan te pakken en haar durf te tonen.

Zo zijn we ook de 3de en 4de ronde ingegaan met het volle vertrouwen in de wagen en onszelf als team. Waarbij alles goed is verlopen, geen warme momenten gehad en enkel maar vooruitgang geboekt.

Ons besluit van deze rally: topdagje met alle piloten en co-piloten rondom ons, waarin fun en leute voorop stonden! Terug een rallyervaring rijker waaruit we kunnen leren en op naar de volgende: KOEKELARE.

Een grote dank aan al onze supporters die op post waren, de supporters thuis die aan ons gedacht hebben en zeker aan onze sponsors!
Tot in Koekelare!!

Tekst: Kelly De Bon
Foto’s: Jan Pannekoecke