Aanstaande zaterdag en zondag komen we terug aan de start van de Rally van Kortrijk 2019, voor ons DE plaats waar het een jaartje geleden allemaal begon.

Het begin van ons avontuur om samen als tweelingzussen rally te rijden, samen een hobby te beoefenen en waarin we ons ten volle kunnen amuseren!

Het begon met een verjaardagscadeau maar werd dankzij onze sponsors, serviceteam, vrienden en familie veel meer dan dat.

Door hen werden de #RALLYTWINS geboren en hebben we de kans gehad om het afgelopen jaar te groeien, te genieten en voornamelijk veel bij te leren.

En net daardoor heeft pilote Kim De Bon ook de kampioentitel van divisie 1A op haar naam kunnen schrijven, een mooie zege tijdens het eerste jaar rally rijden!!

Daarom voor Nicolas Mulliez speciaal een dikke merci, die dit alles in beweging heeft gezet, zonder u zouden we waarschijnlijk niet samen in de rallywereld verzeild zijn geraakt.

Een grote dank u wel aan het serviceteam dat steeds paraat staat voor ons en dat het afgelopen jaar ons telkens tot de eindmeet wist te brengen.

Voor onze familie, vrienden en supporters een ongelofelijke dank u wel!! Jullie steun betekent SUPER veel voor ons, telkens we een berichtje krijgen, iemand zien zwaaien langs het parcours, jullie bezoekjes op het service,… een welgemeende merci! Ook de helpende handen voor de catering, zorg voor onze kleine kapoenen,…. Jullie dragen ook een steentje bij om dit voor ons allemaal te kunnen laten doorgaan.

Maar ook zonder onze sponsors zou het niet mogelijk zijn om deel te nemen aan deze sport dus ook voor jullie een speciale en grote dank u wel om ons de kans te geven!!

Onze sponsors: De Witte Molen te Moorsele – Glorieux Interieur – Rallyrent -Devos Toyota Rekkem – Dubois Control Lauwe

Op naar dit weekend, het 1jarig bestaan van de #RALLYTWINS, de perfecte gelegenheid om een mooie wedstrijd te rijden en zondagavond onze verjaardag en het kampioenschap te vieren!!

Vele groetjes
Kim & Kelly

Tekst: Kelly De Bon
Foto’s: Jan Pannekoecke