Vijfvoudig WRC-rallywinnaar Kris Meeke heeft toegegeven dat hij in contact blijft met Toyota Gazoo Racing over een Yaris WRC-terugkeer dit seizoen.

Hij zei: “Ik ben nog steeds in gesprek met Toyota om betrokken te worden, misschien bij sommige testen, we zullen zien. Ik houd mijn opties open. Ik kijk naar alle dingen die me interesseren. ”

“Ik denk dat het inderdaad moeilijk wordt. Op 40-jarige leeftijd weet je dat het leven kan veranderen. Ik had graag door willen gaan, maar de situatie kwam zo aan en zo is het. Ik ben realistisch. Ik kijk naar de toekomst, er zijn veel dingen die me kunnen uitdagen. ”

Alle overwinningen van Meeke zijn gerealiseerd aan het stuur van een Citroën voordat hij vorig jaar overstapte naar Toyota.

Toyota-teamhoofd Tommi Mäkinen heeft altijd gesproken over de wens om zowel Latvala als Meeke op de een of andere manier betrokken te houden.

De Fin start volgende maand met Rally Sweden en zijn thuis-evenement in Finland in augustus. Naast deze twee uitstapjes, wil Latvala nog drie starts toevoegen in Portugal, Sardinië en Groot-Brittannië. Maar waarschijnlijk deels betalend of via sponsoring ….

Bron WRC

Foto’s Toyota Gazoo DAM

Tekst Jo Huyghe

Over de auteur

Jo Huyghe
Journalist / Social Media / Watcher WRC, ERC, ...

Reporter, Social Media & WRC-specialist van het PowerSlide Team | RallyFan A.Mikkelsen 🇳🇴 OC.Veiby - G.+C.Munster 🇧🇪 ~ ❤️ WRC + Rally ~ 💙 VW Group ~ Supporter Club Brugge. Supporting Champs 🏁⚽. ❤️ Music, Travelling + E-MTB. "Follow your Dreams ... "

Gerelateerde berichten