Nadat Olivier de nota’s al eens gelezen had voor Cris Algoedt tijdens de Rally van Staden, was ook hij gebeten door de rallymicrobe en wou hij zelf het stuur in handen nemen. Daarvoor werd de ex-Brecht Hoorne BMW 325 aangekocht. Voor de nota’s werd een beroep gedaan op de ervaren rot in het vak Danny De Busschere. Bij het verkennen van de proeven op zaterdag hingen de hemelsluizen wagenwijd open wat het parkoers geen goed zou doen. Zelfs top piloten zoals Paul Lietaer lieten zich verrassen zondagmorgen bij de start van de eerste klassementsproef. Door de sortie van Paul mocht het duo de wedstrijd ook starten met een normtijd.

Tijdens de tweede proef ging het jammer genoeg ook fout voor Olivier en Danny. Bij het aansnijden van een links 30 brak de wagen uit achteraan en gleed hij in de gracht. Dit gebeurde op een plaats waar niet zo veel toeschouwers stonden om eventueel te helpen duwen of trekken en om op eigen krachten eruit te geraken zat de BMW net iets te diep. Jammer maar helaas betekende dit dan ook einde wedstrijd voor het duo.

Olivier en Danny willen iedereen bedanken die mee hielp om dit te realiseren als ook de volledige service crew van KB Technics.

Tekst : Geert Santens
Foto : FB De Busschere