Christiaan Ghuillemin beleefde een intens seizoen in het ASAF rally kampioenschap, dit achter het stuur van zijn impressionante Porsche 997 GT3. Gedurende 9 wedstrijden zorgde enkel de versnellingsbak voor een opgave, een opgave die al snel werd vergeten toen de porschist tijdens de J.J. Gadiseur short-rally op verzopen proeven het Steve Bécaert knap lastig maakte en enkel de rol diende te lossen toen hij in een wolkbreuk terecht kwam en wijselijk het voetje lifte en mooi 2de werd.

2019 de cijfers
Powerslide analyseerde de resultaten van deze ASAF kampioen die eveneens de Brabantse titel binnenhaalde en kampioen werd binnen de club Azur.

1 keer 2de
3 keer 3de
2 keer 6de
1 keer 8ste

Volgend seizoen
Hopen wij net zoals veel gepassioneerde rallyfans deze fantastische wagen terug te mogen aan het werk zien tijden meerdere ASAF wedstrijden. Tijdens de winterstop zal de wagen aan een grondige check-up onderworpen worden om in 2020 in optima forma aan de start te komen.

Door & Foto’s : Jean-Marie Vandeputte

Over de auteur

Jan Pannekoecke
Journalist en fotograaf

Jan Pannekoecke, inderdaad vader van Nick is een onmisbare schakel gezien zijn ruime ervaring met het hanteren van het fototoestel. Website & Facebookmedewerker. Fotograaf.

Gerelateerde berichten