De Omloop gaf dit weekend de drie kameraden uit het Waregemse, namelijk Jochen, Piero en Nele, een nieuwe band in de rally wereld…

Doordat Piero Vandeputte verhinderd werd door zakelijke verplichtingen kreeg Nele onverwachts de kans om eens zijn co-zitje in te nemen in de Omloop.

Voor Nele, die pas bezig is aan haar eerste seizoen als co-piloot was dit natuurlijk een opportuniteit om met open armen te ontvangen !

Er moest nog vlug het één en ander geregeld worden maar de nodige vergunningen en aanpassingen aan de auto konden op tijd worden afgerond.

Piero zorgde van op afstand voor de mentale en praktische steun voor Jochen en Nele en JT MOTORS DAUCHY liet de wagen op goede baan houden….

Het werd een Omloop met alle mogelijke weersomstandigheden, veel bandenpech, getoucheerde zijkant maar ook een Omloop met een mooi resultaat door de goede samenwerking tussen Jochen en Nele. Het was de eerste keer dat ze samen reden maar het vertrouwen naar elkaar groeide per KP… Na 15uur constant samen te zitten in de Porsche tijdens 2 dagen wedstrijd begin je elkaar wel beter te kennen !!!

Met een mooie 25ste plaats en 3de in de Porsche Divisie kijken Jochen en Nele terug naar een heel intense editie van de Omloop…. Met minder bandenpech en meer aangepaste chicanes voor Porsche zou er waarschijnlijk nog een beter resultaat behaald geweest zijn maar toch zijn we met het ganse AUTOLUX RALLYTEAM super content !!

Jochen en Nele wensen alle supporters, sponsors alsook service Crew van JT Motors te bedanken dit verhaal mede te laten slagen.

Dit weekend in Aarova gaan Jochen en Piero terug samen van start in de Porsche en Greg en Nele vormen opnieuw een duo met de Subaru.

Tekst: Nele Tassaert
Foto’s: Jan Pannekoecke