Wie Franky Boulat, die 4 keer kampioen werd, of Gunter Monnens die in 2019 overtuigt kampioen werd gaat opvolgen is momenteel een groot vraagteken. De vraag rijst nu wel of Monnens gezien de Porsche 991 GT3 eindelijk gehomologeerd geraakte nog in de cup zal te zien zijn gezien hij een 991 GT3 klaar heeft staan. Maar in onze eigen streek zijn er toch wel al enkele teams die ofwel een one shot zullen maken in de cup of zelfs een complete campagne zullen aanvatten vanaf de Haspengouw rally.

Eric Deprez

We kennen Eric vooral van zijn gewaagde passages en wanneer je Eric over zo een passage die je zag als toeschouwer aanspreekt dan krijg je steeds alle details ervan, qua toegankelijkheid scoort Eric steeds de volle pot punten. Vorig seizoen waagde de Roeselarenaar zich reeds in 2 manches voor de M-cup en zal dit seizoen terug 2 manches betwisten. De wagen kreeg een grondig nazicht en er werden nog enkele paardjes gevonden in het vooronder, wat natuurlijk het spektakel zal bevorderen.

Lorenzo Vandenheede

Lorenzo brak redelijk snel door in de cup met enkele deelnames in 2018. Vorig seizoen werd het pas duidelijk tot wat de garagehouder uit Tielt in staat was met een 4de plaats in het kampioenschap. Ook bij hem ligt de wagen compleet uit elkaar om nog sneller gemaakt te worden. De ambitie is om via een volledig programma in de M-cup een gooi te doen naar de 3de plaats. Kan hij zijn status van rookie of the year in 2018 waarmaken? We hopen het alvast !

Manolito Verhaeghe

De benjamin in dit trio beschikt nog over geen enkele ervaring in deze cup maar laat niets aan het toeval over om zich te laten opmerken hierin. Momenteel wordt druk gesleuteld aan de wagen om die nog sneller te maken om de handschoen op te nemen t.o.v. zijn collega’s.

Door : Jean-Marie Vandeputte
Foto’s : Ayrton Debeck