Alles begint met een idee en een doel, en wanneer dit doel aan de hand van de dolle fratsen van een kleine beer er nog eens voor zorgt dat het initiatief aanslaat dan heb je een bére idee bedacht.

Solidariteit voor het goede doel

Dat autosport en liefdadigheid nauw verbonden zijn bewees de kleine T-Eddy bear opnieuw en dit samen met een kern van medewerkers die het autosport kloppende hart op de juiste plaats hebben. De kleine mascotte die bekend staat voor de inzet van een ganse groep van medewerkers was voor velen terug een enorme inspiratie om terug een evenement in te richten t.v.v. de warmste week van Studio Brussel waarin gedurende die week onnoemelijk veel organisaties een duwtje in de rug krijgen.

T-Eddy on tour

In een mum van tijd geraakte de rondrit georganiseerd door Eddy Vandaele en zijn goede vriend Cisten Starlet vol. De nodige sponsoren steun zorgden ervoor dat men terug op een succes editie afstevende. De kleine T-Eddy bear verenigde terug mensen met een warm hart mensen die aan de hand van hun hobby ervoor zorgden dat het gekozen goede doel terug weer wat centjes in het laatje krijgen

Vlamertinge

Een levende gemeente in de buurt van Poperinge en Ieper staat een sportzaal die gebouwd werd in opdracht van de turnkring en dit met de steun van privé initiatieven en onnoemelijk veel vrijwilligers Dit gebouw huisvest ook de G-Gymwerking die als doel heeft kinderen met een lichamelijke beperking in staat te kunnen stellen toch aan gymnastiek te kunnen doen In eerdere organisaties voor hen te steunen waarin ook T-Eddy bear een vooraanstaande rol speelde werd reeds de bouw van een lift gefinancierd.

Project uitbreiding

Dat de aankoop van aangepast materiaal een dure aangelegenheid is weten we allemaal maar wanneer er in een dusdanige gedreven groep word samengewerkt kunnen bergen verzet worden. En dat doel werd bereikt. De som van € 6693 kon worden overgemaakt aan de Koning Boudewijnstichting.

Tijdens een live moment konden de organisatoren de knop induwen van de warmste vlam, een vlam die eveneens in het hart van de kleine T-Eddy Bear en in deze van alle medewerkers wakkert. Missie volbracht en hierbij wenst T-Eddy Bear aan allen een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar toe.

Tekst : Jean-Marie Vandeputte
Foto’s : Jean-Marie Vandeputte / FB T-Eddy bear / FB Turnkring Vlamertinge