Ze draaien nu al zo’n 7 jaar mee in de rallysport. Gestart met een Opel Astra en daarna met de, voor ons allen bekende, gele Seat Ibiza. Na hun jammerlijke sortie dit jaar in Kasterlee was even de hoop weg maar het duurde niet lang tot die werd omgezet in vechtlust om volgend jaar opnieuw in de startblokken te staan.

Lieven liet ons weten dat hij samen met zijn broer een andere wagen heeft gekocht als overgangswagen terwijl ze de tijd kunnen vinden om een nieuwe Seat te bouwen. “De bedoeling is dat hij een tijdje mag mee gaan en ons geluk mag brengen en dat we hem eventueel als 2de wagen kunnen houden voor het geval dat mijn broer en ikzelf aan één en dezelfde wedstrijd wensen deel te nemen.”
“We kregen een GO van vele vaste sponsors en ook van onze co-pilotes en co-piloten, we zullen wel een andere klasse vervoegen namelijk divisie 3! Criterium zit er met deze wagen niet in daar hij hier voor niet zal gekeurd zijn of kan zijn. Extra sponsors kregen we ook door onze eerste oproep via jullie magazine met daarvoor grote dank. We zullen ook geleidelijk aan een nieuwe Seat opbouwen maar aan een rustiger tempo dan eerst voorzien.”

Naar het raden van de nieuwe wagen was het voor ons eigenlijk niet zeer moeilijk. Aangezien wij ook als medewerkers van Powerslide de sociale media een beetje volgen. En vlug kwam de bevestiging van ons vermoeden. Lieven en Frederik zullen te zien zijn in de Toyota Corolla waarmee er gereden werd in Kortrijk, toen met Ashley Vercruysse achter het stuur.

Lieven laat ons ook nog weten dat er binnenkort een website komt waar we het team van nabij kunnen volgen, nl. www.bfl-rallyteam.be !
We wensen hen veel succes toe in het seizoen 2020. Go for it Boys !

Info : Lieven Brulez
Samengesteld : Liesbeth Dousy
Foto’s : Lieven Brulez / Robby Bonte

Over de auteur

Liesbeth Dousy
Redactrice van het magazine

Schrijft artikels en is een belangrijke ondersteuning van onze schrijvers.

Gerelateerde berichten