De Condroz-rally is opgeschrikt door ongeval waarbij copiloot is overleden

De Condroz Rally is tijdens de 6de KP, de proef van Ben-Ahin, opgeschrikt door een zwaar ongeval. De deelnemers Steve Matterne en Rik Vanlessen zijn in hun Skoda Fabia R5 van het team BMA van de baan geraakt en de wagen heeft met de kant van de corijder een paal geraakt. Waar Steve Matterne een rugletsel opliep, zijn de gevolgen voor de 53-jarige corijder fataal. Vanlessen werd minutenlang gereanimeerd, maar de hulp mocht niet baten.

Het is het eerste dodelijk ongeval in het BK Rally sinds 2012 in de rally van Bocholt. Wij zullen geen verdere details over het ongeval geven en wij drukken ons medeleven aan de familie uit.

De hele redactie van PowerSlide AutoSportMagazine is bijzonder geraakt door dit dramatische ongeval in onze favoriete sport.

Over de auteur

Jo Huyghe
Journalist / Social Media / Watcher WRC, ERC, ...

Reporter, Social Media & WRC-specialist van het PowerSlide Team | RallyFan A.Mikkelsen ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ด OC.Veiby - G.+C.Munster ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ช ~ โค๏ธ WRC + Rally ~ ๐Ÿ’™ VW Group ~ ๐Ÿงก SEAT ~ Supporter Club Brugge. Supporting Champs ๐Ÿโšฝ. โค๏ธ Music, Travelling + E-MTB. "Follow your Dreams ... "

Gerelateerde berichten