“De vrijdag na het verkennen en het nemen van nota’s keken Cedriek en ik er naar uit om de rally te rijden. Na even wat praten besloten we de kp’s die ons het best lagen er direct volop voor te gaan. De zaterdagmorgen met een fris hoofd nog eens alles overlopen. We zeiden tegen elkaar, top 5 zou mooi zijn maar niets was minder waar, na KP Langemark zagen we dat we een beste tijd hadden maar we bleven met de voeten op de grond, de dag is nog lang wisten we elkaar te vertellen maar na 3 opeenvolgende scratches waren we heel blij ….

“Dus de volgende KP’s wat op safe gereden en de laatste er terug volop voor gegaan en dit wierp zijn vruchten af ! Het was binnen! Eerste maal Ieper en direct de overwinning, een droom die werkelijkheid was …”

“Dank aan Deveux en Arthur  voor de mooie strijd ! Jammer van de vroege uitval van Stefaan …”

“Hierbij wil ik ook een dikke merci zeggen aan een opkomende (is eigenlijk al zo ) goede piloot Cedriek voor het vertrouwen! Service mannen en Gerdi, zonder hen geen rally, ook aan mijn ouders en Shane Corneillie die altijd op post waren!”

“Een dikke proficiat aan Bjorn Six en Ari Vanrobaeys, onze teamgenoten die wonnen bij de Fia historics.  Kortom, een super ervaring ! Mijn volgende rally wordt TBR, waar ik terug zelf het stuur in handen neem met de Peugeot gr.A van Caine en Bjorn.”

Teket: Jeffrey Vandenbussche
Foto: Charlotte Van hecke