“Na een noodgedwongen pauze werd besloten een e30 aan te schaffen en deel te nemen aan de TBR rallysprint. Het nodige werd gedaan om de wagen terug op te frissen en vooral naar men hand te zetten. Terug instappen in een e30.., het voelde vanaf de eerste meters terug vertrouwd aan !

We besloten ons in te schrijven de klasse 3H i.p.v. historic, om ons rechtstreeks te kunnen meten met de collega bmw’s. Iets wat niet bij iedereen in goede aarde viel maar ons des te meer motiveerde om er vol voor te gaan !

De eerste ronde was het wegdek nat, maar de auto deed het prima en ook het vertrouwen was direct aanwezig bij Kenny en mezelf. Van een 11e tijd algemeen werden we zelf even stil van verbazing, maar bevestigde dat we nog ons mannetje kunnen staan !

Toen het droger werd moesten we de M3’s logischer wijs laten gaan en concentreerden we ons terug op de BMW’s in onze klasse. Met 4 x een 2de tijd na de ongenaakbare Reddington konden we niet anders dan tevreden zijn en was onze missie volbracht!

Na de wedstrijd kregen we nog een voorstel om met een andere wagen aan de start te komen waardoor de e30 ondertussen terug te koop staat. Waarmee en wanneer we nog aantreden zal de komende weken duidelijk moeten worden.”

Tekst: Brecht Hoorne
Foto’s: Jan Pannekoecke