Na enkele goeie verkenningen op zaterdag keken we uit naar KP Lavano ’s avonds. Zonder veel risico’s te nemen tijdens de 3 rondjes kwamen we zonder problemen over de finish. We hadden geen toptijd neergezet maar aankomen was ons hoofddoel. Op naar zondag!

Na de eerste ronde de zondagmiddag stonden we 3de in klasse 2C. We wisten dat we niet dichter konden komen want we hadden een sterk bezette klasse. Dus we bleven op ons tempo rijden en genoten van iedere KP dat we deden.

Rondjes rijden op KP Mouscron, dikke fun!

Eenmaal startende aan de 2de ronde was de vele mist nog steeds aanwezig.
Deze ronde konden we ook nog eens de rondjes rijden op KP Mouscron, dikke fun! Daarna startten we op KP Bellegem, maar deze werd stil gelegd toen we iets verder dan halverwege de proef waren. We kregen te horen dat er een accident was geweest met gewonden. Dus de MUG, Rode Kruis wagen, etc. moesten op het parcours. Wij (de 4 wagens die op de proef stil stonden) werden geëscorteerd naar de start van de volgende KP eenmaal de hulpverleners ter plaatse waren aan het accident. Onderweg kwamen we Stijn Blanchard en Jeffrey Lamote tegen aan de kant met pech aan de wagen, wat we zeer spijtig vonden voor hen. Maar toch een dikke proficiat voor hun prestatie die ze neergezet hebben dit seizoen! Na de 2de ronde uitgereden te hebben stonden we uiteindelijk op de 2de plaats in onze klasse.

De 3de ronde reden we in de donker met de lichtbak, ons teamwork was hierbij extra belangrijk. Maar deze zat goed!

Aan het einde van deze intensieve maar leuke dag haalden we de 2de plaats in onze klasse en de 58ste plaats algemeen van de 150 gestarte teams.

‘Preus lik 40’ sloten we ons mooie seizoen af.

Hartelijk dank aan onze servicemannen, onze sponsors, onze supporters en de mensen die dit jaar kunnen waarmaken hebben!
Op naar volgend jaar !!

Tekst: Ellen Van Dycke
Foto’s: Jan Pannekoecke